Art Galerija Online

PRVA ONLINE GALERIJA U SRBIJI - PRODAJA SLIKA LAZIC - Najveći izbor umetničkih slika za Vas, originalne umetničke slike sa sertifikatom 100 najbolljih srpskih slikara, kolekcija preko 500 slika, isporuka za 24h na kućnu adresu, plaćanje pouzećem, uramljene i neuramljene slike...pogledajte na sajtu: www.prodajaslika.info - prof. Darko Lazic- 064/26-26-497
------------------------------------------------------------------------------------------
Poštovani posetioci i ljubitelji slikarstva, ne radimo od: 28.04.2017. do 02.05.2017. molimo za strpljenje i lepo provedite predstojeće prvomajske praznike. a posle nastavljamo sa prodajom umetnina!

Ako ste ipak nestrpljivi i zelite da kupite ili rezervišete neku od naših 500 umetničkih slika,
kontaktirajte nas isključivo:

mejlom: dlazic@verat.net
ili Viberom: 064/26-26-497

Preuzimanje ili slanje umetničkih slika od 03,05,2017,
profesor. Darko Lazic
Prodaja slika Lazić - Prva Online Galerija u Srbiji
------------------------------------------------------------------------------------------
Poštovani, posetioci sajta ARTGALERIJA.NET, sada smo i zvanično sa Vama! Garantujemo autentičnost i originalnost svih umetničkih slika, uz koje dobijate račun i sertifikat autentičnosti! Kontaktirajte nas telefonom ili mejlom da proverite dostupnost slike koja Vas interesuje, novac uplaćujete isključivo u dinarima na račun naše firme ili plaćate kuriru PostExpresa sliku pouzećem, kako god želite! Sliku lepo pakujemo u sendvič stiropora i kartona i šaljemo expresnom službom POST EXPRESOM na Vašu adresu koju navedete (ISKLJUČIVO NA TERITORIJI REPUBLIKE SRBIJE)! Slika Vam stiže u roku od 24 h ako je poručite radnog dana do 12 h! SLANJE JE BESPLATNO NE KOŠTA VAS NIŠTA!!! KUPUJTE IZ SVOJE FOTELJE I UŽIVAJTE!!!

Možete nas kontaktirati ako imate bilo kakvih pitanja na:
Darko Lazić (Vlasnik i administrator sajta)
tel. 064/26-26-497
e-mail: dlazic@verat.net
sajt: www.prodajaslika.info

Random image

Album Tree

O albumu

Google +1